23948sdkhjf

Veidekke kjøper anleggsentreprenør

Veidekke har åpnet pengepungen og kjøper 80% av aksjene i anleggsbedriften i Trøndelag.

Veidekke ønsker å vokse i anleggsmarkedet. Det er ikke mer enn noen uker siden at de kjøpte 80% av aksjene i Leif Grimsrud. Nå er de pånytt på handletur og kjøper 80% av aksjene i entreprenøren Tore Løkke AS i Åfjord på Fosen i Sør-Trøndelag.

Anleggsentreprenør Tore Løkke AS har 78 ansatte, en omsetning på 200 millioner kroner (2014) og oppdrag over hele landet.

- Tore Løkke AS er en solid og veldrevet entreprenør. De har levert gode resultater i lang tid, og har drevet i 48 år uten tap. Det forteller distriktsleder i Veidekke Entreprenør, Stein Bjøru, i en pressemelding.

Selskapet har god kompetanse på drift med egne ansatte og egen stor og moderne maskinpark. Også når det gjelder bedriftskultur og verdisyn ser vi at selskapet og de ansatte vil passe svært godt inn i Veidekke. Nå gleder vi oss til at Løkkes dyktige fagarbeidere og funksjonærer blir en del av vår anleggsvirksomhet, avslutter Bjøru.

-Vi er glade for å bli en del av Veidekke-konsernet. Vi ser at vi trenger en solid og kompetent entreprenør i ryggen for å kunne ta del i de stadig større oppdragene på det norske anleggsmarkedet. I tillegg er jeg opptatt av at vi utvikler oss videre, og det er jeg sikkert på at vi skal få til med Veidekke som eiere, sier daglig leder Tore Løkke i Tore Løkke AS.

Tore Løkke (69) vil fortsette som leder for selskapet. Endelig avtale forventes inngått i løpet av desember under forutsetning av Konkurransetilsynets godkjennelse.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047