23948sdkhjf

Fullelektrisk med drift på alle fire

Kramer viser fullelektrisk hjullaster med styring og drift på alle fire beregnet for anleggsbransjen.

Maskinen med modellnavnet Kramer 5055e får sitt eget demoområde på standen som Kramer deler med Wacker Neuson.

For innendørs bruk

Tippvekten blir nært opptil 2000 kilo og den sikter seg inn mot innendørs oppdrag.

Fem timer

Den får to elektriske motorer, en for transmisjonen og en for hydraulikken. En full ladning skal holde til fem timers arbeid, vekten er foreløpig ukjent.

Kompakt teleskophjullaster

Produsenten skal også vise ny kompakt teleskophjullaster med modellen 5065T som har ytre mål på 2,45 meter i høyde og 1,6 meter i bredde. Lastehøyde, eller last over høyde, er oppgitt til 4,25 meter og den har stablebar nyttelast på 1650 kilo. Den er særlig egnet for lasting av tyngre kjøretøy ifølge produsenten.

Økt med 200 kilo

Teleskoplasteren 2707 blir arvtageren til 2506 og som modellnavnet tilsier er nyttelasten økt fra 2,5 til 2,7 tonn. I tillegg er en ny motor fra Kohler med 55,4 kilowatt på plass og når utslippskravene til steg IIIB uten partikkelfilter. Andre godbiter som har blitt lagt til er LUDV (Load Independent Flow Valve), elektrohydraulisk førerkontroll og nytt hydraulikksystem med 110 liter i minuttet. Systemet «Smart Handling» blir nå også tilgjengelig på denne modellen, det har bare vært å finne på større modeller tidligere. Systemet har nå tre modus, skuffe, gaffel og manuell.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063