23948sdkhjf

Ny leder for entreprenør Leif Grimsrud AS

Magnar Kristiansen tar første november over som daglig leder for Leif Grimsrud AS i Halden.

Samtidig blir Ketil G. Andersen distriktsleder for de tre Grimsrudselskapene Leif Grimsrud AS, Øst AS og Leif Grimsrud AB.

Magnar Kristiansen (33) er fra Halden og er utdannet ingeniør. Han har jobbet drøyt 10 år i Grimsrud som anleggsleder, kalkulatør og prosjektleder for en rekke viktige prosjekter i distriktet. Ketil G. Andersen (49) fra Fredrikstad er utdannet økonom og kommer fra stillingen som økonomisjef i Veidekke Entreprenør. Ketil har en lang karriere i Veidekke fra ulike sentrale roller.

- Leif Grimsrud AS er en svært godt drevet entreprenør med en solid posisjon i Østfold og i det sentrale østlandsområdet. Jeg vil takke Asle M. Berg for de gode resultater han har skapt og ønske han lykke til videre i ny jobb. Samtidig er jeg glad for at Magnar Kristiansen har takket ja til å ta over stafettpinnen som daglig leder. Magnar har kunnskap, erfaring og egenskaper for å lede og videreutvikle Leif Grimsrud videre. Jeg gleder meg til å samarbeide mer med Magnar og Ketil i tiden som kommer, sier regiondirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke.

Asle M. Berg har vært daglig leder i selskapet siden 2008 og var sentral i prosessen i fjor da selskapet ble en del av Veidekke. Berg går til stillingen som enhetsleder i Halden kommune.

Grimsrud har ca 250 ansatte, og samlet omsetning var rundt 700 millioner kroner i 2015. Grimsrud utfører lokale byggeoppdrag i Halden og anleggsoppdrag i sentrale Østlandsområdet og i Bohuslän.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.067