23948sdkhjf

Slik brøyter man i Sverige

Dette bildet får mange til å trekke på smilebåndet.

Burde ha gått til Specsavers. Det er ingen tvil om at brøytesjåførene gjør en kjempejobb. Men det hører kanskje til sjeldenhetene at de får oss til å trekke på smilebåndet? Det er iallefall det som har skjedd etter at Joakim Hollertz la ut dette bildet fra Uddevalla i helgen.

«Nye grep fra Uddevalla kommune. De brøyter gressplenen. Kanskje kommer de tilbake og brøyter gangstien en annen dag?» undrer han på en svensk facebookgruppe.

Det er kanskje ikke alle som finner feilen på bildet med en gang, men se etter en gang til, så vil du forstå at det er brøytet på feil side av lysmastene, og ikke der gangstien er.

Innlegget har allerede blitt delt nær 1000 ganger og uansett hva man måtte mene om saken, kan man iallefall konstatere at helgens snøvær fikk mange til å flire. Så var iallefall snøværet godt for noe.

Slik brøyter man altså i Sverige. For noen år siden gikk en annen "brøytesak" rundt på nettet. Det var den om gråtassen med V12 som viste hvordan vi brøyter snø i Norge.

Og er du ikke helt lei sanne svenskehistorier enda, kan vi jo alltids trekke frem den svenske syklisten som nektet å flytte seg for lastebilen eller den om den svenske sjåføren som banket opp sin danske kollega på grunn av en språklig misforståelse.

Ja, de svenskene, de svenskene.

Men siste stikk tok kanskje den svenske fotografen selv. Da Dagbladet spurte ham hva han tenkte da han så den mislykkede brøytingen svarte han nemlig: "jeg tenkte at det nå går det så bra for svensk økonomi at vi har råd til å ansette nordmenn"...

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078