23948sdkhjf

Naboen Utleie med Cat i Ålesund

Naboen satser videre med 18 nye Cat-maskiner.

Naboen Utleie satser på Pon Equipment og Caterpillar. Leveransen som Naboen Utleie nå anskaffer skal i sin helhet til deres nye avdeling i Ålesund som åpner januar 2017.

«Salg til utleieselskaper blir mer og mer viktig. At vi nå fikk 18 maskiner til Naboen passer veldig godt inn i vår satsing i Møre og Romsdal. Med vår avdeling i Ålesund har vi et fullt serviceapparat tilgjengelig for kunden,» kommenterer Helge Opheim, salgssjef i Pon Equipment as.

Pon Equipment avdeling Ålesund åpnet i Breivika i august i år, etter å lenge ha sett et behov for mer tilstedeværelse i Møre og Romsdal. Avdelingen har et verksted og delelager samt servicemekanikere som dekker området.

Naboen Utleie AS ble startet for 20 år siden av Nina og Olav Aasland, som fortsatt sitter på eiersiden i moderselskapet. Firmaet har sitt utspring fra Stavanger, men er nå lokalisert i Stavanger, Haugesund, Bergen og Oslo. I tillegg åpnes det ny avdeling i Ålesund i januar 2017 og i Trondheim våren 2017.

«Naboen begynner å bli store, og vi ser viktigheten med et godt serviceapparat», sier Jone Ølberg, forretningsutvikler, samt ansvarlig for anlegg og samferdsel i Naboen AS. «Vi skal vokse og bli enda bedre og da må vi sikre oss at vi har leverandører som kan levere i henhold til våre krav og forventinger», avslutter Jone.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078