23948sdkhjf

Sea-Cargo satser på Göteborg

Ved årsskiftet etablerer Sea-Cargo en ny ukentlig linje som vil knytte Vestlandet sammen med Göteborg.

Foruten å koble havnene i Stavanger, Bergen, Sunndal og Ålesund med Göteborg vil linjen også anløpe polske Swinoujscie.

– Denne linjen er en unik satsing og som har mange ben å stå på når det gjelder volumunderlag. Vi har et industrielt volum i bunnen som gjør investeringen mulig, og vi har mottatt en overveldende respons fra markedet. Nå ser vi frem til å koble oss til Göteborg havns rutenett og komme i gang med trafikken, uttaler Tore Knudsen, Director Shipping Division i Sea-Cargo, i en pressemelding fra Göteborgs hamn.

I forbindelse med oppstarten av den nye seilingen har Sea-Cargo også valgt å etablere et kontor i havnen i Göteborg for å komme nærmere virksomheten.

Satser på short sea

Trafikken er helt ny for havnen i Göteborg, som nå kan sette nye nåler på sitt globale linjenettkart. Sea-Cargo er også et nytt rederi for havnen, med et tilbud som passer godt inn i havnens satsing på mer nærsjøtrafikk.

– Her snakker vi om varer som i stor grad tidligere ble transportert på vei og som nå har en bærekraftig short sea-løsning. Ved hjelp av en ny aktør er vi glade for å kunne utvide tilbudet vårt i havnen som skaper nye muligheter for mange, sier Jacob Minnhagen, Senior Market Development Manager i Göteborgs Hamn AB.

Kilde: Göteborgs Hamn

Artikkelen er en del av vårt tema om Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094