23948sdkhjf

NCC signerte sin åttende kontrakt med Bybanen

Tirsdag 21. mars signerte NCC kontrakt med Bybanen Utbygging i Bergen på et forprosjekt på Store Lungegårdsvann til en verdi av NOK54 millioner.

NCC har gjennom åtte kontrakter gjennomført arbeider for Bybanen på til sammen NOK1,5 milliarder.

– Bybanen Utbygging har igjen valgt NCC noe som vi er utrolig stolte over. Vi har gang på gang vist at vi klarer å gjennomføre store kompliserte prosjekter for kunden, og selv om dette er et av de mindre prosjektene, så betyr ikke det at det er mindre komplisert av den grunn, sier Henning Simonsen, distriktssjef i NCC i en pressemelding.

Prosjektet omfatter transport, mottak, sjøtransport og utlegging av fyllingsareal i Store Lungegårdsvann. Det er NCC i samarbeid med sitt datterselskap Sjøentreprenøren AS som gjennomfører arbeidene. Arbeidene med massetransport starter opp like over påske og ferdigstilles i desember 2018.

Midlertidige transportveier

Det vil i anleggsperioden være nødvendig å bygge midlertidige transportveier for å frakte inn masser med bil for omlasting til lekter. Massene transporteres med bil via Møllendalsveien og Nygårdstangen. Omlasting til lekter planlegges i hovedsak ved Grønneviksøren og Nygårdstangen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08