23948sdkhjf

Viste verdensnyheter:: Ramirents Anleggsdag

Viste selvutviklede maskinnyheter for anleggsbransjen

For de som gikk glipp av det, arrangerte altså Ramirent for første gang en egen anleggsdag for kunder og leverandører. Arrangementet fant sted utenfor Jessheim den 28.mars. Og det var mer enn kaffedrikking og pølsespising.

Egne produkter

For Ramirent kunne vise frem helt egne produkter for første gang, utviklet av selskapet selv: Lifter spesialisert på tunellarbeid, ekspanderende brakker, nye byggemoduler og trafikkbarrierer.

- Vi fokuserte mest mot anlegg og infrastruktur i dette arrangementet, og jeg tror de nyhetene vi presenterte er nøyaktig hva våre kunder etterspør, forteller Amund Havig, salgssjef Øst som var ansvarlig for arrangementet.

Ekspanderende modul - Først i Norge

En ting som nok kan glede en rekke entreprenører er den nye modulen Ramiflex som er den eneste i sitt slag i Norge. En modul som lett kan utvides til tredobbel størrelse. Svært enkel å montere og har garderobeplass til 12 personer inklusive to dusjer og toalett. Man sparer også å transportkostnadene.

Eget utviklingsselskap

Blant nyhetene fikk vi demonstrert en helt ny type trafikkbarriere SafePass, utviklet av Ramirents eget utviklingsselskap i Östersund i Sverige. Den er enklere å montere og man kan feste skilter, kabler, og den trenger ikke ankres og er enkle å flytte. I tillegg de utviklet en ny type gjerder med lavt tyngdepunkt som er mer stabile og mye enklere å transportere og lagre.

Spesialtilpasset lift til tuneller

Ettersom arrangementet henvender seg mest til anlegg og infrastruktur, fokuserte de også på produkter som henvender seg i den retningen.

– Norge er full av tunneler sier Produktleder Ole Johny Transeth, i den forbindelse har vi utviklet en egen tunnellift som er spesialtilpasset dette arbeidet.

En slik lift har vært etterspurt av våre kunder, forteller han. Liften har en hydraulisk generator på 3,5kw som produserer strøm for bruk til lys og håndverktøy. I tillegg har motoren påmontert ett filter som hindrer gnist i eksosen, og et partikkelfilter som reduserer skadelige forurensninger, noe som resulterer i renere utslipp. Dette er spesielt viktig når man arbeider i lukkede eller dårlig ventilerte områder, slik som tunneler. Arbeidsplattformen er selvnivellerende, inntil 9 grader forover / bakover og 13 grader sideveis.

Kommer til å gjenta dette

Ansvarlig for arrangementet Amund Havig, salgssjef region øst i Ramirent, var spent. – Dette er jo første gang vi prøver dette, så jeg var usikker på hvordan responsen ville bli, sier han. – Men tilbakemeldingene vi har fått har vært positive, så dette kommer vi til å gjøre mer, avslutter en lettet Havig.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11