23948sdkhjf

Fem timers traktortur

Tormod Eitrheim kjørte tre CLAAS-traktorer fra Hemsedal til Hønefoss for å overraske sine nye samarbeidspartnere hos Lena Maskin.

Grytidlig fredag 21. april satte Tormod Eitrheim kurs mot Hønefoss med tre av landets største traktorer. Entreprenøren ville med stuntet vise sin støtte til traktorprodusenten CLAAS, og deres nye forhandler i området, Lena Maskin.

Danish Agro har kjøpt Lena Maskin og skal selge Claas. Og på traktorforhandleren med tilholdssted på Hensmoen, noen kilometer nord for Hønefoss, har de nylig avholdt noen vellykkede åpningsdager.

Sammen med de seks øvrige ansatte ble Erik Hallingby (daglig leder for traktorforhandleren) svært overrasket da den ene grønne traktoren etter den andre svingte inn på plassen foran de nybygde lokalene. I løpet av de to åpningsdagene torsdag og fredag sist uke strømmet det på med nysgjerrige kunder, og i det strålende solskinnet ble det signert flere salgskontrakter, heter det i en pressemelding.

Servicebevist entreprenør

Entreprenøren har kjørt CLAAS-traktorer i mer enn ti år, og begrunner valget av traktormerke med ett hovedargument: Oppfølging fra leverandør. Det er sånn jeg drømmer om at service skal være, og det er slik jeg selv prøver å etterstrebe og yte ovenfor mine kunder, forteller Eitrheim. Ambisjonen passer hemsedalsentreprenøren som hånd i hanske.

- Min smak er enkel: Det beste er godt nok, gliser traktorsjåføren før han legger ut på den fem timer lange hjemveien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141