23948sdkhjf

Premiere på 8330

Samme dagen som Rosendal ble offisiell importør av Fastrac kunne de vise denne.

Fastrac-agenturet ble fredag den 12.mai offisielt Rosendal Maskin sitt. Men da hadde de allerede solgt to maskiner, nå er det flere interesserte, ikke minst på denne nye store som ble vist frem under Haugesund-messa.

Fastrac 8330

Modellen heter 8330 og egner seg godt for trekking av dumperhenger og vintervedlikehold, i følge Ole Marius Rosendal.

8000-serien kom i fjor med en 335-hesters versjon som gjør 70 kilometer i timen og har totalvekt på 44 tonn. Motoren er en Sisu (Agco Power) steg-IV på 8,4 liter med en CVT-gearkasse. Ved powerboost-funksjonen yter motoren 348 hestekrefter.

Dette er den største versjonen JCB har produsert så langt.

Av andre detaljer kan nevnes 4 hydraulikkuttak bak, PTO foran og bak, Duomatic-uttak, ABS-kontakt og mer. Den veier omtrent 12 tonn.

Hytta holder Comand plus-standard og styringen er oppgradert til et intelligent dobbelt hydrostatisk system, noe som skal gjøre maskinen lettere på rattet.

Rosendal Maskin skal også holde fokus på den noe lettere 4000-serien, som er bedre egnet for landbruket, den er billigere og lavere.

Fordelene med den smått brutale traktoren er at man slipper EU-kontrollene og vektårsavgiften, i tillegg til fremkommeligheten da.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078