23948sdkhjf

Er i støtet

På lørdagen under MEFA 2017, hadde Mineralteknikk solgt unna alt på standen.

– Vi er i støtet, smiler Øvstebø til AnleggsMagasinet.

Ble raskt solgt

Det ser også ut som markedet for kompakte kjefteknusere er høyst tilstede. Norgespremieren Portafill 9000JC ble nemlig kjapt kjøpt av Reidar Eie AS da maskinen ble stilt ut på messa. Det hører med til historien at den kompakte kjefteknuseren på 26,5 tonns (transportvekt med alt) hadde gått på demo hos entreprenøren uka før.

– Da han fikk høre hvor mange som kom innom for å se på den, kjøpte han den over telefon fra Spania forklarer Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk.

Maskin nr.2

Maskinen har knuseåpning på 850 x 500 og en riggstart på omtrent seks minutter. Fjernkontrollen gjør at man kan styre maskinen fra graveren. Dette var den andre produserte fra fabrikken, nå vil Mineralteknikk ha de neste 10 produksjonsnumrene til Norge.

Sorteringsverk med fres

I tillegg ble sorteringsverket Portafill 5000 vist frem med fres for jordsortering. Fresen har hydraulisk heving, når den ikke er i bruk. I tillegg kan overstørrelses transportbåndet trekkes tilbake for å ta med både ovverstørresle og mellomstørrelses fraksjon. Dette sparer siden man ikke trenger å fjerne sikteduk for å droppe en fraksjon, forklarer selger Nils Reiten.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078