23948sdkhjf

Hun er Implenias nye direktør

Tone Hegland Bachke har ledet organisasjonen siden Stig Ingar Evje forsvant fra hytta si i mai.

Onsdag ble Implenias direktør, Stig Ingar Evje, bekreftet død. Han har vært savnet siden han forsvant fra familiehytta den 3. mai.

I tiden etter forsvinningen har Tone Hegland Bachke, tidligere CFO i Implenia Norge og leder av Corporate Center Scandinavia ledet organisasjonen.

– Vi er i tett dialog med politiet og har satt krisestab. Vårt fokus nå er å bistå familien og de ansatte i en krevende situasjon, sa Bachke like etter forsvinningen.

Torsdag i forrige uke ble hun utnevnt som ny administrerende direktør i Implenia Norge.

Tone Bachke startet i Implenia Norge i februar 2017. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har 20 års erfaring fra finans og industri. Hun har tidligere jobbet for DNB og Conoco før hun fra 2002 hadde ulike corporate finance, risk management og corporate stillinger i det norske konsernet Kværner, Aker Kværner og Aker Solutions. I 2012 ble hun Senior Vice President og CFO for Process Systems hos Aker Solutions, før hun ble CFO i investeringsselskapet Kistefos i 2015.

Implenia sørger

Onsdag formiddag står følgende å lese på Impenias nettsider: Implenia-konsernets styre, ledelse og ansatte sørger over den triste nyheten og vi sender våre dypeste kondolanser til Evjes familie. – Vi håpet helt til det siste at Stig ville komme trygt tilbake til familien. Våre tanker er hos dem i denne vanskelige tiden, sier CEO i Implenia-konsernet, Anton Affentranger.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047