23948sdkhjf

Reetablerer Gjermundshaug Bane AS

Satsning på jernbane foran en periode det skal investeres mye innen jernbanemarkedet

Gjermundshaug Bane AS var i årene 2010 til 2015 et selskap som bidro godt til veksten Gjermundshaug Gruppen hadde disse årene.

Etter at daglig leder i selskapet Magne Trønnes sluttet for å bli prosjektleder i Bane NOR ble selskapet i 2015 fusjonert inn i Gjermundshaug Anlegg AS.

Nå har partene funnet sammen igjen og selskapet reetableres med Trønnes som daglig leder.

- Vi er svært fornøyd med å få Magne Trønnes tilbake på laget og at han kan spisse Gjermundshaug Gruppens satsning på jernbane foran en periode det skal investeres mye innen jernbanemarkedet, sier konsernsjef Ole Gjermundshaug.

Komplett jernbaneentreprenør

Trønnes har lang erfaring med sikkerhets-, fagfunksjoner og ledelse i jernbanebransjen. Gjermundshaug Bane vil drive entreprenørvirksomhet på jernbane og sporveier over hele landet.

Selskapet vil også levere vakt og fagrelaterte tjenester til jernbanevirksomheter, jernbaneentreprenører og sporveiene.

- Gjermundshaug Bane har en bred kompetanse innen bygge- og prosjektledelse til jernbaneprosjekter som vi forventer blir etterspurt i markedet, sier daglig leder Magne Trønnes. Videre tilføyer han at tilhørende kompetanse som skinnesveising og geometrimåling gjør selskapet til en komplett jernbaneentreprenør.

God ordretilgang

Gjermundshaug Gruppen har i forbindelse med reetableringen av Gjermundshaug Bane solgt seg ut på eiersida i Team 1435 AS, og i en virksomhetsoverdragelse overtatt seks ansatte og en del driftsmidler fra Team 1435 AS.

Trønnes legger til at de raskt skal ansette enda flere jernbanefaglig dyktige medarbeidere og at selskapet starter med en ordrebok som sikrer bra med jobb utover høsten.

Gjermundshaug Bane AS vil ha tilhold hos ulike lokaler i Gjermundshaug Gruppen. Trønnes sier at han ser det som en styrke for driften av selskapet at de vil ha tilgang til lokaler på steder som Tynset, Alvdal, Elverum, Lillehammer og Øyer.

Gjermundshaug Bane AS eies med 1/3 hver av Gjermundshaug AS, Magne Trønnes og Musdalssetra Holding AS ved Trond Musdalslien.

- Jeg ser fram til et godt samarbeid med Trønnes og hans faglig kompetente stab i jernbaneentreprenøren Gjermundshaug Bane AS også for de selskapene jeg er leder for, avslutter Trond Musdalslien, daglig leder i Anlegg Øst Entreprenør AS og S & B Stenersen AS.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Vaske-saken: Vegvesenet tar dommen til etterretning, men endrer ikke dagens praksis eller instruks
Ny bil med gammelt skap: Kaasa Transport med ny Scania R660
PostNord låner 1,2 milliarder til å fornye bilparken
Avinor-vedtak: Ny flyplass i Bodø til 7,2 milliarder med første entreprise i januar
Ny ansvarlig for DAF i Norge - og noen land til
Fusjon: Gjerstad Products AS og Vera Tank AS blir til CEG Norway AS
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.142