23948sdkhjf

Avdelingene i Oslo og Stavanger legges ned

Opptil 110 i Lemminkäinen Norge kan miste jobben

Opptil 110 av de 550 ansatte i anleggsentreprenørselskapet Lemminkäinen i Norge ser ut til å miste jobben.

Til AnleggsMagasinet forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør Tom André Aas i Lemminkäinen Norge at på grunn av tøff konkurranse i markedet er Lemminkäinen nødt til å ta grep og å redusere sin kostandsbase

Dette skal gjøres gjennom å redusere antall årsverk, legge ned ikke lønnsomme virksomheter, kutte administrasjonskostnader og etablere en mer effektiv organisasjon.

Avdelingene i Oslo og Stavanger legges ned

Det betyr dessverre at Avdelingene i Stavanger og Oslo legges ned og at virksomheten på Lillehammer settes på hold i 2018, forklarer Tom André Aas.

Lemminkäinen, som er en av landets største leverandører av asfalt, pukk og grus, skal krympe organisasjonen i Norge på grunn av for svak driftsutvikling melder flere andre medier i dag.

Den overordnede og ubestridte målsetningen for reorganiseringen er å skape et solid selskap med trygge arbeidsplasser.

- Desverre kan dette medføre at opp til 110 ansatte blir berørt, forklarer Aas.

Reorganiseringen skaper usikkerhet og bekymring hos alle berørte. Vi har stor forståelse for at situasjonen er vanskelig. Det er imidlertid også viktig å understreke at prosessen skal gjennomføres på en ordentlig måte, i samarbeid med tillitsvalgte. Hver enkelt som er berørt skal bli sett, hørt og ivaretatt, forteller han.

Også 60 ansatte i Sverige berøres av nedbemanningen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047