23948sdkhjf

Handlet utstyr til 300 nye Cat-maskiner

Valgte Gjerstad, Rototilt og Norsecraft til Cat-maskinene de to neste årene.

- Vi valgte Gjerstad Products, Rototilt og Norsecraft som leverandører denne gangen, sier maskinansvarlig i Pon Rental, Morten Tarlebø.

Det er viktig med høy kvalitet, god support og høyt sikkerhetsnivå, fortsetter han.

Både Gjerstad og Rototilt produserer utstyr for Caterpillar og store deler av handelen vil være Cat-utstyr fra disse produsentene, står det i pressemeldingen.

Gjerstad-avtalen

Avtalen med Gjerstad innebærer leveranse av skuffe og HK-feste til Cat gravemaskinene. Gravemaskinene 311-340 vil bli utrustet med Cat skuffen til Gjerstad. Alle HK-festene leveres med Gjerstad Secure lipp som hindrer skuffen fra å falle av HK-feste hvis den ikke er koblet riktig.

Rototilt-avtalen

Rototilt’ene fra Rototilt vil dekke maskinene fra Cat 303.5 på 3,5 tonn og opptil Cat 330 på 33 tonn. Hjulgraverne vil bli utstyrt med Cat tiltene som også produseres av Rototilt. Her kommer integrert styresystem på Cat maskinene fra fabrikk. Alle tiltene levert med Secure lock som gir sjåføren varsel ved feilkobling av verktøy.

Norsecraft-avtalen

Norsecraft med Lincolns Smart lub smøresystem skal være av høy kvalitet og skal gi maskinen lengre levetid og utstyret vil takle både kalde vintre og varme somre. Smart Lub leveres med maskinen, det skal gjøre det enklere for sjåføren å følge med på systemet.

- Med disse tre leverandørene mener vi at vi stiller sterkt i bransjen, kommenterer Morten Tarlebø.

150 maskiner i året

Pon Rental kjøper ca 150 maskiner i året og avtalene som er tegnet for 2018 og 2019 vil omfatte ca 300 maskiner hvor av de fleste er gravemaskiner over 10 tonn.

Maskinene er i utleieflåten mellom 12-36 måneder.

Pon Rental leier ut både store og små maskiner, som spenner fra gravere på 900 kg til hjullastere og gravere på 55 tonn og tipptrucken 775 med lastekapasiteter på over 60 tonn, ifølge pressemeldingen.

- Det er nok ikke alle som har dette spektret, men vi ser kundene stadig etterspør både større og mer spesielt utstyr, sier Tarlebø.

Få mer bra stoff først - abonner på AnleggsMagasinet, KLIKK HER

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11