23948sdkhjf

Kjøper 20 stk Doosan DA40

Den største ordren Rosendal Maskin AS har mottatt noen gang

Avtalen med 20 stk DA40 er den største ordren Rosendal Maskin AS har mottatt noen gang og er også en av de største for Doosan fabrikken i Elnesvågen.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS vil dermed rendyrke 40-tonns dumpere fra Doosan i sin flåte som teller hele 59 rammestyrete dumpere.

Innbyttemaskinene:

I avtalen inngår innbytte på 8 Volvo, 4 Cat og 8 Doosan.

- Dette er den største ordren av dumpere vi inngår noensinne. DA40 er et meget bra produkt, og vi ser det er en fordel å kjøre én type maskin i dette segmentet. Det har med opplæring av førere, service og vedlikehold å gjøre. Det er forskjeller på å kjøre de ulike merkene, sier daglig leder Frank Ole Sørensen i Hæhre & Isachsen Maskinutleie.

Maskinkabalen

Assisterende daglig leder i BetonmastHæhre Anlegg AS, Lars Hæhre, bekrefter at det spesielt for dumpere er en fordel å ha mange maskiner fra samme produsent.

Maskinkabalen i selskapet begynner å bli ganske omfattende. Bare innen rammestyrte dumpere og tipptrucker har «Hæhre» 103 maskiner i drift i egen regi!

Maskinene vil leveres første halvår 2018 og vil gå med serviceavtaler som betyr mye for oss, sier Ole Marius Rosendal. Det at maskinene har serviceavtaler på 5 år sikrer en forutsigbarhet for kunden og vårt ettermarked.

Fordel med norsk

Daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, Frank Ole Sørensen, legger ikke skjul på at det er hyggelig at Doosan-dumperne produseres ved den tidligere Moxy-fabrikken i Elnesvågen like utenfor Molde.

Hæhre har opp gjennom årene handlet mer enn 100 rammestyrte dumpere som er produsert ved den norske fabrikken (både Moxy og Doosan).

- At det er norskprodusert betyr litt det også, og det gjør det ofte litt enklere å få gjennom endringer og ønsker, sier Sørensen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Tyveriraidene: Krise på mandag, fikset på torsdag - kostnad over 300.000 kroner
Volmax og E18 Truckcenter: Tungbilverksted er oppkjøpt
Resultater 2022: Veidekke omsatte for 38,7 milliarder kroner
Scania R770 til Nilsskog AS: - Man må ha litt å sparke fra med i bakkene
AF-Gruppen og Oslo Sporveier med nøye planlagt løfteoperasjon: Bryn bru ble løftet på plass i natt
Betonmast bygget Norges største barneskole på Fjellhamar
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.187