23948sdkhjf

Mineralteknikk kjøper L.Bekkelund

Skal satse på avfalls- og gjenvinningsbransjen med nytt datterselskap

Mineralteknikk i Sandnes etablerer datterselskapet RETURTEKNIKK ved oppkjøpet av selskapet L.Bekkelund AS.

Det fremgår av en pressemelding fra Mineralteknikk torsdag kveld.

Mineralteknikk skal satse på avalls og gjenvinningsbransjen.

Sirkeløkonomi og gjenvinning er framtiden.

- Vi vil fortsette å investere i fremtidig vekst og satser videre på nye produkter, personellutvikling og andre strategiske vekstområder, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk.

Vi tar mål av oss å bli en solid og respektert leverandør i retur, avfall og gjenvinningsbransjen fremover

- Dette er noe Andreas Bekkelund, daglig leder i L. Bekkelund AS, sier seg enig i og er veldig tilfreds med at Øvstebø bygger videre på selskapet som han ble født inn i og vokste opp med.

Miljøet er noe om påvirker oss alle og som vi må forvalte det til det beste for våres etterkommere sier påtroppende daglig leder i Returteknikk Eirik Enerstvedt.

Abonner på AnleggsMagasinet her:

Dette er L.Bekkelund AS:

Eetablert i 1971 og har siden levert utstyr til anleggs-bransjen Siden 1984 har de stort sett spesialisert seg på trommel-sortering, som de var de første til å utvikle. Siden da har de vært ledende på det norske markedet med trommelsorterings-konsepter som vi har utviklet sammen med kunder og ledende produsenter.

Forkjærlighet for trommelsorterere baserer seg på deres evne til å sortere vanskelige masser, stor produksjonskapasitet samt eksakte graderinger.

De har levert over 100 stasjonære og mobile trommelsorteringsverk i Norge, og lager, prosjekterer og rettleder kunder ut i fra årelang erfaring. Kompetanse på sortering av vanskelige masser er bygget opp gjennom mange år med utprøving i praksis og utvikling av nye trommelkonsepter, som våre kunder har stor nytte av. (Dette ifølge pressemeldingen)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.068