23948sdkhjf

Verdenspremiere på anleggsdekk

Continental lanserer sin nye Earthmover-dekkportefølje sammen med Dekkmann på Arctic Entrepreneur

Continental Commercial Specialty Tires (CST) introduserer Earthmover-dekkserien til det norske markedet i 2018.

Continental skal vise frem at alle radialdekk i den nye Earthmover-dekkserien nå kommer som intelligente dekk, står det i pressemeldingen.

- De er utstyrt med et integrert dekk som konstant overvåker dekktrykket så vel som dekktemperaturen. Informasjonen kan overføres til ContiPressureCheck-systemet i sanntid. Med det intelligente dekket baner vi vei til neste servicenivå med fokus på kundens dekkøkonomi, sier produktsjef Torleiv Haukenes hos Dekkmann.

ADT og hjullastere

På anleggene finner man svært variabelt underlag, hvor et dekk må takle alt fra gjørme, til sand til skrape steiner, uansett om det er på et vei- , tunnelprosjekt eller gruve/dagbrudd. I tillegg til å være motstandsdyktig mot stikk og skjærskader skal dekket også en høy grad av fremkommelighet på sleipt underlag, samt være komfortabelt for den som er maskinfører.

Continental EM-Master finnes i utvalgte nøkkeldimensjoner i både E3/L3 og E4/L4 utførelse, forklarer Haukenes.

Integrert dekktrykksmåler

Alle Continental Radial Anleggsdekk kommer standard med egen sensor innebygd i dekket for overvåkning av lufttrykket. Med systemet ContinentalPressureCheck kan man til enhver tid følge med både på lufttrykk og temperatur i dekket. Ved et tap av luft eller for høy temperatur vil systemet gi deg et varsel, enten i form av lyd og lyssignal fra skjermen montert i førerkabinen eller i form av en SMS om du er linket opp mot systemet ContiConnect for din flåte.

- En nøkkelregel er at 10% undertrykk over tid kan ta bort opp til 30% av dekkets levetid. 30% av dekkets levetid kovertert til penger blir fort omfattende, kommenterer Haukenes.

Abonner på AnleggsMagasinet her:

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094