23948sdkhjf

Blir Ecotec-forhandler i Norge

Returteknikk blir komplett leverandør av maskiner for avfallshåndterings, kverning, sikting , transportører og kompostvendere.

- Dette sammen med produktene til vårt morselskap Mineralteknikk innen knusing av asfalt, betong og stein, gjør oss til en totalleverandør, forklarer Eirik Enerstvedt, daglig leder i Returteknikk As.

Terex Ecotec, er en del av Terex Corporation. og ble lansert som eget varemerke i 2017 for og synligjøre Terex satsning innen avfall, gjenvinning og biomasse.

Det er et høydepunkt for vår bedrift å overta eneretten til salg og distribusjon av Terex Ecotec produkter i Norge, forteller Enerstvedt videre i pressemeldingen.

Terex Ecotec produkter har vært levert i Norge i en årrekke, kjente under merkevaren Neuson Ecotec og TIM Envipro. TIM Envipro maskinene ble produsert og levert direkte fra fabrikk i Danmark. TIM Envipro har levert mange kverner og tromler i Norge opp igjennom årene.

Terex Ecotec sine produkter blir produsert i Nord Irland, på samme fabrikk som Terex Finlay og Powerscreen. Terex Ecotec Håndteringsmaskiner er like Fuchs som også er et selskap i Terex Corporation.

Abonner på AnleggsMagasinet her:

Komplett leverandør

Returteknikk er et datterselskap av Mineralteknikk AS og er basert på overtakelsen av L.Bekkelund. Et selskap som ble etabler i 1971.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062