23948sdkhjf

"Drop Nose" og "Easy Cab access"

Cat lanserer bedre tilrettelagte materialhåndteringsmaskiner

Cats nye serie med materialhåndteringsmaskiner, MH3022, MH3024 og MH3026 skal bli mer raffinerte og spesialiserte for spesifikke industrielle arbeidsoppgaver, forteller Cat.

Maskinene er allerede klare for bestilling i det norske markedet bekrefter Vilmundur Theodorsson i Pon Equipment.

Flere muligheter - mer tilrettelagt

Reduserte eierkostnader og oppgaveeffektivitet skal sørges for ved at kunden blant annet ikke trenger å kjøpe en maskin med bredt understell om materialene de jobber med har lav densitet.

Maskinene kan også bestilles med kortere MH bom og stikke, om man skal jobbe i trange områder.

MH3022 blir av produsenten beskrevet som godt egnet for innendørs sortering og avfallshåndtering. Man kan velge mellom to materialhånteringsbommer, tre rette stikker med skuffelink eller to «drop-nose-stikker».

Ideell for avfallshåndtering

Om ikke man har dårlig plass, skal Cat MH3024 være ideell for avfallshåndtering, resirkulering og bulk-håndtering. Den har langt materialhåndteringsaggregat og flere forskjellige typer understell.

Om oppgaven ikke er stabilitetssensitiv, kan det nye 2,75-meters understellet passe både for MH3024 under typiske forhold og MH3026 om den håndterer materiale med lav densitet.

Bedre for maskinføreren

Operatørens helse og sikkerhet skal ha hatt overordnet prioritet på den nye MH-serien. Et avansert luftfiltreringssystem for førerhytta er nå tilgjengelig fra fabrikk og dette er anbefalt utstyr i støvete og forurensede områder, særlig innendørs. Systemet eliminerer nesten alle støvpartikler og forurensinger som insektmidler, sporer, sopp, bakterier eller damp. Som tilvalg finnes også en «Easy Cab Access»-opsjon, som består av trinn på fonten og bakenden av understellet.

Drop-nose bedre for transportering

Å innføre to tilgjengelige «drop-nose-stikker» for MH3022 og MH3026, med lengde på henholdsvis 4,5 meter og 5,5 meter gjør transporten mer effektiv ved at man slipper å fjerne stikka som på enkelte maskiner.

De nye stikkene er utformet for å holde transporthøyden under den kritiske høyden på fire meter.

Abonner på AnleggsMagasinet

Bruk skjæret!

Alle modellene kan nå bestilles med nytt frontskjær for å enklere rydde arbeidsområdet. Å fjerne skrot og rester kan gjøre at dekkene varer lenger, poengterer Cat.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063