23948sdkhjf

Mineralteknikk overtar Terex Finlay

Blir beskrevet som det foreløpige høydepunktet etter 20 år i bransjen.

I 2015 tok Bulder over Terex Finlay i Norge, det tok offisielt slutt den 3. april i år da Mineralteknikk sendte ut en melding om at de nå overtar produktene fra den Nord-Irske produsenten.

Høydepunktet

- Det er et høydepunkt for vår bedrift å overta eneretten til salg og distribusjon av Terex Finlay-produkter i Norge, forteller daglig leder i Minerlateknikk AS, Arne Kenneth Øvstebø.

Han er tydelig forventningsfull til å overta merket som har et sterkt omdømme i bransjen innen mobil knusing og sortering. Terex Finlay er en av de største leverandørene i verden.

Hard stein

- Terex Finlay maskinene er godt bygget for å tåle hard stein, noe som er viktig for maskiner som skal operere i det Norske markedet og den gode kvaliteten vi har på steinen i Norge, mener Øvstebø.

- Vi gleder oss til å samarbeide med Terex Finlay, som vil spille en hovedrolle i vår videre satsing. Sammen med vår brede kompetanse innen knusing og sortering vil vi fortsette å være en solid leverandør og en trygg støtte for våre kunder. Med Terex Finlay kan vi levere komplette anlegg helt fra grovknuser, finknuser, sikteanlegg og stackere til proffkunden.

Service og deler

Med Terex Finlay som hovedleverandør vil Mineralteknikk sammen med datterselskapet Returteknikk AS, som leverer utstyr til avfall og gjenvinningsbransjen fra blant annet Terex Ecotec og Zemmler, kunne stille sterkt med service og deler heter det i meldingen.

- Vi vil fortsette å investere i fremtidig vekst, og satser på videreutdanning av personell for å sikre den beste kompetansen og støtten til våre kunder sier Øvstebø.

Ny salgssjef

Nils Ivar Reiten som er allerede er godt kjent i bransjen blir salgssjef fro Terex Finlay produktene i Norge. Som de fleste har fått med seg satses det stort på mineralutvinning i Norge i fremtiden, at det er noe Mineralteknikk har notert seg, kan man nok trygt si.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078