23948sdkhjf

Det blir Hamm på Hæhre

Wirtgen Norway og Betonmast Hæhre har signert rammeavtale på anleggsvalser

Wirtgen Norway og Betonmast Hæhres selskaper Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS og Hæhre & Isachsen Verksted, har inngått rammeavtale som gjør Wirtgen Norway til eneleverandør av anleggsvalser mellom fem og 25 tonn.

35 av 40 maskiner er Hamm

Det vil si at de 40 valsetogene Hæhre & Isachsen Maskinutleie har i dag, etterhvert vil bestå utelukkende av Hamm-valser. Det skal sies at 35 av disse allerede er Hamm-valser som ble anskaffet i 2015 og 2016.

– Vi bytter ut de eldste nå, forklarer Frank Ole Sørensen, daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie.

To stk H16i

To valser av typen Hamm H16i (med Hæhre-spec) ble bestilt samme dag som AnleggsMagasinet besøkte Betonmast Hæhres hovedkontor i Vikersund.

Det kan også nevnes at Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS er en av Europas største kunder på valser i 25 tonns klassen.

Løpende avtale

Rammeavtalen, som har vært virksom siden januar, er løpende til den blir oppsagt. Den skal gi stor fleksibilitet i forhold til utskifting av maskiner, forklarer han.

Hamm-sertifisert

Avtalen innebærer også ett samarbeid med Hæhre & Isachsen Verksted, hvor de kan utføre service selv på maskiner fra Wirtgen der det er hensiktsmessig å gjøre dette. Vegard Gjellum og Tore Hansen som leder mekanikerne, henholdsvis inne og ute på anleggene, forteller om flere fordeler. Og Sørensen selv har sagt det tidligere og sier det igjen; «Ting som går, går i sunn».

Han understreker i den forbindelse viktigheten av å få reparert det som skjer underveis, der det skjer. Åtte av deres mekanikere har vært på kurs hos Hamm og kan serve maskinene selv der Betonmast Hæhre holder på. De kan også ta service og reparasjoner på andre Wirtgen-kunders Hamm-maskiner og på den måten kan maskinimportøren og maskinentreprenøren dra nytte av hverandre.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078