23948sdkhjf

To uker igjen til Vei og Anlegg

... og MGF hinter om en overraskelse på fredagen.

Når Maskingrossisternes Forening (MGF) i perioden 2.-6. mai arrangerer Nordens største anleggsmesse for 15. gang tas det sikte på 25.000 besøkende i løpet av de fem dagene på tidenes største utstillingsområde.

Messa er lagt veldig nær Intermat-messa i Paris (23-27.april), men det er den eneste helga i mai hvor det ikke er en helligdag i forhold til helga.

Større utstillingsareal

Det er verdt å merke seg en “All time high�? på arealet med 56.500 kvadratmeter utvendig.

Utstillingsplassene var fullbooket allerede i januar, da kunne ikke MGF ta inn flere. 141 utstillere står ute i år. Inne i hallen er det i år 3700 kvadratmeter og 120 utstillere, mot 105 stk i 2015.

Det er ventet 25.000 mennesker i løpet av noen dager, og MGF håper på høy grad av forhåndsregistrering.

Det kom omtrent 23.000 besøkende sist gang.

- Det har vært vekst hele veien, entreprenører tar med seg hele bedriften og tar det som en tur, forklarer fagsjef i MGF, Njål Hagen.

Han forklarer at maskindemoområdene i år er kuttet ut til fordel for plass og sikkerhet, men utstillerne kan kjøre demonstrasjoner i avsperrede områder, slik det ofte blir gjort på Bauma.

I år bys det på ungdomsdag, skolekonkurranse innen feilsøking og reparasjon på maskin, flere norgespremierer og AnleggsMagsinet har fått nyss om at noe stort skjer på fredag.

Abonnner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079