23948sdkhjf

Sikteverk stjålet - dusør utloves

- Her har nok tyvene visst hva de har gjort. Det er ikke noe dagligdags tyveri.

Et sikteverk av typen Keestrack Combo 2008-modell er stjålet fra Fjærland i Sogn og Fjordane. Maskinen er verdt omkring 600.000 kroner og er i Anleggssenteret Hadeland sitt eie.

Maskinen har stått på Fjærland i noen måneder i påvente av å kunne bli hentet etter et snøras og tyveriet ble først oppdaget onsdag denne uken.

- Det er ikke godt å si nøyaktig når maskinen ble stjålet. En lokal fastboende hørte en del rabalder natt til langfredag, og det er dermed mulig at det var da det skjedde. Det forteller Ruben Byberg Olsen til tungt.no. Han er maskinforhandler og samarbeidspartner med eieren. Nå hjelper han eieren og etterlyser hjelp fra bransjen.

- Maskinen veier 17 tonn og sto relativt utilgjengelig til i en endevei. Tyvene har nok visst hva de gjorde og har trolig kommet inn med en tippbil og slepetralle for å hente den, forteller Byberg Olsen.

Han utelukker ikke at det er et bestillingsverk. Nå utloves dusør på 100.000 kroner. - Det kan være at maskinen er ute av landet, men det vet vi ikke. Jeg oppfordrer alle som har informasjon om å kontakte politiet i Sogn og Fjordane, avslutter Byberg Olsen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.297