23948sdkhjf

vei og anlegg 2018:: Volvo Maskins største stand noensinne

4200 kvadratmeter med Norgespremierer og andre godbiter

Ingen Vei og Anleggsmesse uten Volvo Maskin vil nok mange påstå. I år blir det ekstra lett å få øye på landets største importør av anleggsmaskiner.

De er ikke lenger «nede i dumpa», men har flyttet opp på sletta hvor de har et godt jafs av utstillerarealet.

Tidenes største Volvo-stand blir på 4200 kvadratmeter.

Verdensnyhet

Med seg har de med Volvo CEs største rammestyrte dumper noensinne, A60H for første gang vises frem på en messe i Norge. I tillegg står den godt synlige verdensnyheten Volvo R70D der i tospann med Volvos største hjullaster L350H.

To andre Norges-premierer blir korthekkhjulgraveren Volvo EWR170E og korthekkbeltegraveren ECR355E. Begge to ble introdusert for pressen på sensommeren i 2017, noe vi omtalte i utgave nummer syv i fjor.

Nye EWR170E har CDC spakstyring, Smart View som gir fugepespektiv over maskinen på egen skjerm og den har bedre sikt til høyre i forhold til tidligere hjulgravere fra Volvo.

Etterlengtet arvtager

Korthekkmaskinen, ECR355E på 35 tonn vil med norske spesifikasjoner og utstyr havne et sted mellom 36 og 37 tonn. Mange har savnet denne maskinen etter at forgjengeren ECR305C gikk ut av Volvos program i 2014.

Nå er den tilbake med vesentlig større førerhus, Volvo-brandet Deutz-motor, mer presis og sterkere hydraulikk og den skal ifølge produsenten være 10 prosent mer effektiv enn forgjengeren.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062