23948sdkhjf

- Nå er det bare å komme!

Vei og anlegg-arrangøren håper på rekord... bare været holder.

Årets stormesse «Vei og Anlegg 2018» er i gang. De fleste utstillerne står i skrivende stund og venter på sitt publikum. Direktør i MGF, Tone M. Lindberg Grøstad er i sitt første år i lederjobben og er naturlig nok spent på messens mottakelse.

300 utstillere, fem hektiske messedager og ikke mindre enn 3000 personer i jobb på messeområdet forteller sitt. Messen går over hele 60.000 kvadratmeter.

- Vi sikter mot publikumsrekord og satser på omkring 25.000 besøkende, sier hun. Fredag blir den store publikumsdagen og dersom værmeldingen holder stikk, blir det nok storinnrykk den dagen.

Det er alltid en utfordring med parkering på slike messer. Arrangørene ber derfor folk tenke seg om før de planlegger turen.

Les også: Dette bør du tenke på om du skal på Vei og Anlegg

Denne gangen er det ikke fritt frem for alle å teste maskiner på demoområder, slik det gjerne har vært tidligere. Det er av sikkerhetsmessige hensyn og er faktisk ganske vanlig på de store arrangementene i utlandet. Man får trykke og prøve, men selve kjøreoppvisningen er overlatt til fabrikksjåfører.

Det er ett hederlig unntak. På fredag dukker samferdselsministen Ketil Solvik-Olsen opp på messen. Han vil bli geleidet opp i Pons 25 tonns gravemaskin på batteridrift. Den vises forøvrig for første gang her hjemme på messen.

Ellers er det nok å kikke på. Her vises elektriske nyheter, det blir mange norgespremierer, Lothepus er på plass, og det skulle ikke forundre oss om det er mulig å tegne abonnement på AnleggsMagasinet til knallpris også.

Tungt.no bruker dagene på å traske rundt på messeområdet og lover daglige oppdateringer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078