23948sdkhjf

Mest attraktive selskap i to målinger

AF Gruppen rangeres som den mest attraktive entreprenøren blant ingeniørstudenter på målingene til Universum og Karrierebarometeret.

Universum og Karrierebarometeret måler hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler.

Ingeniørstudentene som ønsker å jobbe i AF Gruppen assosierer ifølge Universum virksomheten blant annet med lederskapsmuligheter, godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver.

Ansetter nysgjerrige

− Det er veldig gøy at vi når ut med vårt budskap. Mange kollegaer har gjort en god jobb både ute på høyskolene og gjennom markedsføring. I AF ansetter vi gjerne nysgjerrige mennesker som ønsker å utvikle seg selv, teamet og arbeidsplassen, sier Bård Frydenlund, konserndirektør HR, kommunikasjon og Sverige.

− Vi kan tilby en arbeidsplass med fokus på menneskene som jobber her og hvordan vi sammen skal innovere og utvikle nye løsninger for å møte fremtidens utfordringer.

Fått øynene opp

− Samtidig er det ingen andre bransjer hvor en ingeniør setter så tydelige spor etter seg, og denne attraktiviteten må hele bransjen kollektivt få frem. Plasseringen som den mest attraktive entreprenøren viser at flere har fått øynene opp for AF Gruppen som arbeidsgiver. Vår ambisjon er å vokse lønnsomt og da trenger vi kontinuerlig påfyll av nye kollegaer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078