23948sdkhjf

Wacker Neuson:: To nye beltegravere i 3,5-tonnsklassen

Med den konvensjonelle ET35 og Zero Tail-graveren EZ36, lanserer Wacker Neuson to nye modeller i 3,5-tonnsklassen.

Nytt design og nytt interiør i tillegg til flere utstyrsalternativer skal sikre at føreren ikke blir like fort sliten, forteller Wacker i en pressemelding.

Et optimalisert hydraulikksystem og forbedret motorpumpestyring skal sikre kortere sykluser.

Zero Tail-gravemaskinen EZ36 er spesielt designet uten hekkutstikk for å kunne utføre arbeid på trange eller i trafikkerte områder, som ofte er tilfellet i sentrumsområder.

Wacker skriver også i pressemeldingen at under arbeid med tung last sørger de utvendig løpehjulene i beltet og den optimaliserte vektfordelingen for at ET35- og EZ36 har en høy stabilitet.

Flere alterntativer

De kan også leveres med opptil fire ekstra styrekretser fra fabrikk.

Et trinnløst og svingbart planeringsskjær er blant utstyrsalternativene.

Hydraulisk tommel

En annen nyhet som tilbys for begge modellene er den hydrauliske klemmen for grabben, den såkalte «hydrauliske tommelen». Denne funksjonen gir bedre gripeevne, f.eks. ved fjerning av løst materiale som grener eller steiner i arbeidsområdet. I tillegg er gummi- og stålbelter tilgjengelig for begge modellene.

Også med VDS

De kan også utstyres med VDS (vertikalt gravesystem). Denne tiltbare overvognen fra Wacker Neuson gir maskinene ekstra fleksibilitet. Selv på ujevne underlag, f.eks. på fortauskanter eller i hellinger, kan stigninger og skråninger utjevnes med opptil 27 prosent med et enkelt tastetrykk.

Ulike sete- og armleneinnstillinger, en rekke oppbevaringsrom, mulighet for å lade mobiltelefonen samt en USB-port sørger for ekstra brukervennlighet.

Jog-Dial

Basert på betjeningskonseptet til Wacker Neusons hjulgravemaskinmodeller i 6- til 9-tonnsklassen, tilbyr ET35- og EZ36-maskinene en valgfri 3,5 tommers skjerm i kombinasjon med et Jog Dial-betjeningselement (roterende trykknapp) som er kjent fra de større modellene. Disse brukes til forhåndsinnstilling og lagring av de hydrauliske påbygningsredskapenes leveringsmengde, hastighetsinnstilling og overvåking av ulike funksjoner.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093