23948sdkhjf

Tre bransjer i felles stunt på vegen

Pon Equipment, Felleskjøpet og MAN er i gang med en felles miniturné på Østlandet fram til midten av juni.

Pon Equipment vektlegger at «mini» betyr mindre maskiner, ikke antall stopp. Gravemaskiner og hjullastere opp til 10-12 tonn skal innom hele 15 stopp på Østlandet fram til 15. juni. Rundturen skjer i samarbeid med Felleskjøpet og MAN. Startskuddet gikk i Sarpsborg og Halden på mandag 4. juni.

Blod på tann

− Vi har ikke gått i dvale i sommervarmen etter Vei & Anlegg. Heller motsatt. Etter en meget vellykket messe har vi heller fått blod på tann og vil ut å treffe flere kunder. Enda bedre blir det når vi får med oss gode samarbeidspartnere som MAN og Felleskjøpet. sier Espen Paulseth, markedsdirektør i Pon Equipment.

Felleskjøpet stiller med John Deere traktor og MAN med krokløft lastebil. Dette skal bli gøy, tror Paulseth.

− Vi ønsker alle velkommen til en maskinprat med vår lokale selger, demokjøring og grillmat. Med det fine været håper vi på godt besøk. Og så blir det selvsagt muligheter for en god maskinhandel, frister Jarle Kleppan, salgsdirektør i Pon.

− Ser du en VW Amarok med Cat 301.7D på tilhengeren så er det mest sannsynlig oss du ser på veg til neste stopp på miniturnéen, sier Rune Vestengen, salgssjef øst.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078