23948sdkhjf

Derfor skal Peab skifte 2500 trafikkskilt i Trøndelag

Om du kjører forbi arbeidslag som demonterer og setter opp nye skilt i Trøndelag, så har det sin naturlige årsak: Det er nye krav til lysrefleksjon, informasjonsbehov og kriterier for oppsett som ligger bak.

Det er nye krav til lysrefleksjon, informasjonsbehov og kriterier for oppsett som ligger bak. Peab skal ta ned eksisterende skilter og levere og montere nye skilter med tilhørende oppsettingsutstyr og fundament.

Verdt 10 millioner

Kontrakten, som har en verdi på rundt 10 millioner kroner, ble signert tidlig i juni, og strekker seg ut 2019, med opsjon på ett år. Arbeidet vil bli styrt fra Peabs rigg og kontorer på Tiller i Trondheim, og fire fagarbeidere vil være ute på veien for å gjennomføre oppdraget.

− Gjennom kontraktsperioden vil vi ukentlig montere cirka 70 skilt med tilhørende utstyr, opplyser Peabs prosjektleder Torbjørn Juliussen.

Riksveinettet i Trøndelag består av 673 km vei, mens fylkesveinettet består av 6000 km vei. Det står cirka 97 400 trafikkskilt totalt langs Trøndelags riks- og fylkesveier.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062