23948sdkhjf

avinor og felleskjøpet:: Første gangen med en slik rammeavtale

Felleskjøpet Agri blir nå eneleverandør av traktor og utstyr til alle Avinors flyplasser

Dette er første gang Felleskjøpet inngår en slik avtale med Avinor hvor Felleskjøpet er den eneste leverandøren av traktor, snøfreser, vikeplog, tilhenger og beitepusser.

Felleskjøpet har inngått en treårig avtale med Avinor om leveranser av traktor og utstyr. Avtalen gjelder for alle Avinors lufthavner over hele landet.

3 + 2 årig avtale

Avtalen som strekker seg over tre år, har i tillegg en opsjon på forlengelse i to pluss to år. Dette er første gang Felleskjøpet inngår en slik avtale med Avinor hvor vi er den eneste leverandøren av traktor, snøfreser, vikeplog, tilhenger og beitepusser.

- Avinor tok en helhetlig vurdering der vi ble vurdert ut ifra produkter, kostnad, organisasjon og kompetanse, forteller Key Account Manager for storkunder i Felleskjøpet Agri, Carl-Fredrik Skara.

Skara forteller at de er veldig glade for å ha fått i havn en slik avtale, og at Felleskjøpet skal gjøre sitt beste for å ivareta et godt samarbeid med Avinor i årene som kommer. Han legger ikke skjul på at Felleskjøpets landsdekkende organisasjon med 43 verksteder har vært en fordel i anbudsrunden.

John Deere 6130R – første leveranse

Den første leveransen har ikke blitt gjort enda, men utover høsten vil det komme flere bestillinger på traktorer og utstyr.

- Avinor kommer til å bestille utsyr etter hvert som de trenger det og med tanke på hva slags utstyr de kommer til å trenge ut ifra sesong, sier Skara.

Tidligere har Felleskjøpet levert enkelte traktorer og utstyr til Avinor. Avtalen inneholder også service på utstyret. Traktoren som skal brukes er en John Deere 6130R som på bildet over.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078