23948sdkhjf

Får fortsette havnerehabiliteringen

NRC Group har fått klarsignal til å ferdigstille rehabiliteringen på Akershusutstikkeren for Oslo Havn.

– Vi har nylig avsluttet del en av to i dette prosjektet, og er selvsagt svært fornøyde med også å skulle utføre siste del, sier Hans Olav Storkås, daglig leder i NRC Norge. Det er datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS som skal gjøre jobben.

Flott bekreftelse

Storkås lover sin oppdragsgiver å levere til avtalt tid, kost og kvalitet.

– At vi nå ble tildelt del to av dette prosjektet anser vi som en flott bekreftelse på at vi holder hva vi lover, fortsetter han.

Akershusutstikkeren er en del av havneanlegget til Oslo Havn KF, og ligger på Akershusstranda i Oslo sentrum. På utstikkeren ligger det to skur, hvorav det ene huser en restaurant. Kaifronten langs nordsiden av utstikkeren brukes som liggested for skuta Christian Radich, og i tillegg som anløp for lokale charterbåter og andre mindre farkoster.

Totalentreprise

Oppdraget har en verdi på 46 millioner kroner, og vil utføres som totalentreprise. Den tekniske rehabløsningen består i hovedsak av en spuntvegg i stål plassert langs eksisterende kaifrontlinjer.

Det skal dessuten framføres strøm, vann og spillvannsmottak til utvalgte posisjoner. Utstikkeren ble opprinnelig anlagt ved utfylling, som ble påbegynt i 1910. Utstikkeren er omlag 90 meter lang og 40 meter bred. Arbeidet starter i januar 2019.

Det er ti dagers frist til å registrere eventuelle klager på tildelingen, og endelig kontraktsignering kan først skje etter dette.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141