23948sdkhjf

autonome kjøretøy:: Honda med autonom ATV

Tester robot-ATV for anlegg, redning og snøfresing

Bilprodusentene har fortsatt teknologiske og særlig lovmessige hindringer i veien før selvkjørende produkter kan selges til private kunder.

Politisk hengemyr

Særlig i USA hvor situasjonen er preget av en hengemyr med forskjellige retningslinjer for hver stat mens bransjen venter på en føderal lovgivning som har vært til behandling i senatet siden 2017.

Lager robot mens de venter

Honda R&D Americas er en av disse og mens de venter på politikerne har de laget en prototype på en autonom robot basert på deres ATV-arkitektur.

Honda AWV

Honda AWV (autonomous work vehicle), er et lite robotkjøretøy som kan være nyttig for jordbruk, søk og redning og på anlegget.

Ved hjelp av kunstig intelligens, GPS og visuelle sensorer, er den utviklet for å fungere som en liten selvkjørende vogn som kan frakte utstyr frem til vanskelige områder, slukke branner, måke snø eller å hjelpe til med innhøsting og spraying av avlinger.

Etter robotene ble vist på CES i Las Vegas i januar 2018 har Honda holdt på med testing innenfor de forskjellige områdene. Nå søker de samarbeidspartnere foran CES 2019 for å utvikle mer utstyr og mulige bruksområder.

Abonner på Anleggsmagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094