23948sdkhjf

I mye større målestokk

Aurskog og Høland Bygdeservice inngår franchiseavtale med Ramirent

Aurskog Høland Bygdeservice starter opp med utleie av maskiner og utstyr til bygg og anlegg i samarbeid med Ramirent. Bedriften har inngått en franchiseavtale som omfatter utleie av utstyr, hovedsakelig innen bygg og anlegg.

Aurskog og Høland Bygdeservice har tidligere drevet med utleie av utstyr, men omfanget vil bli av en helt annen skala med Ramirent på laget. Utleien vil skje i tillegg til den øvrige aktiviteten.

- Vi kommer til å tilpasse utstyrsparken basert på lokal etterspørsel og behov, men Ramirent har et meget godt logistisk nettverk som Aurskog og Høland Bygdeservice vil få full tilgang til og som dermed gjør det mulig å levere rett utstyr raskt og effektivt, understreker regionleder i Ramirent, Geir Helland.

Det er planlagt omfattende boligbygging i Bjørkelangen sentrum og man ser at det er et stort potensiale for å leie utstyr til disse prosjektene.

Kraftig forbedret leveringsevne

- Nå kan våre kunder velge om de vil leie mann og maskin eller bare maskin, forteller Hilde Øverby, daglig leder i Aurskog og Høland Bygdeservice. – Med Ramirent på laget kan vi drive utleie i mye større målestokk enn tidligere og vil ha langt mer utstyr tilgjengelig på kort tid, sier hun. Vi kan også tilby våre kunder og eiere trygg opplæring og kompetanseheving gjennom Ramirent-skolen.

Aurskog og Høland Bygdeservice

Aurskog Høland Bygdeservice er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere og andre selvstendig næringsdrivende. Bedriften sysselsetter rundt 80 personer, som utfører en rekke ulike arbeidsoppgaver på Romerike, men også i andre distrikter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157