23948sdkhjf

Vei og Anlegg flytter

Når neste messe arrangeres i 2021 er det til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Vei og Anlegg i 2021 vil bli en helt ny opplevelse for både besøkende og utstillere.

- Det er ingen hemmelighet at vi har hatt relativt store vær- og logistikkutfordringer der hvor messen har vært arrangert tidligere. Sammen med et utvalg av foreningens medlemmer ble det sett på forskjellige løsninger for å gjøre Vei og Anlegg bedre, sier Tone L. Grøstad, direktør hos Maskingrossisternes Forening.

– Vi har veldig god erfaring med Norges Varemesse fra tidligere. I 2018 arrangerte vi industrimessen SMART industri der og vi ble møtt av en meget profesjonell samarbeidspartner. En samarbeidspartner som vi nå skal jobbe sammen med for å få til enda bedre Vei og Anlegg-opplevelse i 2021, sier Grøstad.

Ute og inne

Alle hallene skal fylles med maskiner og utstyr for anleggsbransjen. I tillegg kan det bli åpnet for å benytte store uteområder. Det er parkeringsplasser til mange hundre kjøretøy og i tillegg er det gangavstand til Lillestrøm stasjon.

5. til 8. mai 2021

Selv om Vei og Anlegg flyttes, flyttes ikke tidspunktet for arrangementet. Tradisjonen med å arrangere messen på våren videreføres og i 2021 arrangeres Vei og Anlegg fra onsdag 5. til og med lørdag 8. mai. Anleggsbransjens treffsted nr. 1 blir enda bedre.

- Vi ønsker å fornye oss og skape noe nytt, men samtidig forvalte arven på en best mulig måte. Derfor skal vi arrangere en enda bedre anleggsmaskinmesse 5. – 8. mai 2021, sier Tone L. Grøstad, direktør hos Maskingrossisternes Forening.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125