23948sdkhjf

Ny Hyundai med integrert Engcon

Hyundai HX85-A ble vist som preview under Bauma med fabrikkmontert Engcon styresystem.

Det var flere som la merke til det nye deisgnet, særlig bak på overvogna på Hyundais HX85-A , men helt i front var det også nyheter.

Hyundai Construction Equipment i Europa (HCEE) har nemlig kunngjort at de vil begynne å fabrikkmontere Engcons trinnløse proporsjonalstyresystem DC2 på sine gravemaskiner.

Beslutningen innebærer at Hyundais gravemaskiner blir klargjort for å utstyres med Engcons tiltrotatorer.

Bauma-premiere

Den første modellen av en Engcon-utstyrt gravemaskin ble vist frem under Bauma 2019. Engcons styresystem DC2 og MIG2-spaker vil bli integrert direkte i gravemaskinene for å gjøre det lettere å koble til Engcons tiltrotator.

50 prosent

-I enkelte situasjoner kan en tiltrotator effektivisere gravearbeidet med opptil 50 prosent, sier Krister Blomgren, adm. dir. i Engcon.

Til å begynne med vil Hyundais gravemaskiner, med fabrikkmontert Engcon-utstyr, komme på det europeiske markedet, men målet er å tilby løsningen over hele verden.

Hyundai kommenterer beslutningen:

– Vi ser et enormt potensial i Engcons tiltrotatorer, da de forenkler og effektiviserer arbeidet. Derfor valgte vi å integrere denne løsningen i våre maskiner, sier Peter Sebold, produktspesialist i HCEE.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141