23948sdkhjf

Defender lanseres senere i år

Testes i Kenya, Rocky Mountains og på Nûrburing-banen i Tyskland.

Snart ser en helt ny Land Rover Defender dagens lys. Akkurat nå testes Defender i Kenya, der den blir utsatt for utfordringer som setter nye standarder for hva en Land Rover kan prestere.

Etterlengtede og ikoniske Land Rover Defender kommer i en helt ny utgave.

En utgave som både setter nye standarder for hvor komfortabel og dynamisk en Land Rover Defender kan være, og som også setter nye standarder for hvilke utfordringer den kan utsettes for, skrives det i en pressemelding.

Omfattende testing

Akkurat nå testes den i Kenya, der den trekker tung last, kjører gjennom elver og forserer de krevende terreng.

Når Defender lanseres senere i år, har den gjennomgått 45 000 individuelle tester i noen av verdens mest ekstreme klimaer. Fra 50 varmegrader i ørkenen til minus 40 grader i Arktis og i høyder opptil 3000 meter i Rocky Mountains i Colorado. De dynamiske kjøreegenskapene er også testet og godkjent på den berømte Nürburing-banen i Tyskland.

- I tillegg til tester i laboratorier har vi kjørt over 1,2 millioner kilometer i den nye Land Rover Defender gjennom alle typer terreng og i ekstremt klima for å sikre at det er den tøffeste og mest kapable Land Rover som noensinne er produsert, sier Nick Rogers – Director Group Engineering Jaguar Land Rover.

Produseres i Slovakia

Nye Defender er designet og utviklet på Gaydon-fabrikken i England – som er Land Rovers anlegg for design, utvikling og testing. Produksjonen av Land Rover Defender skjer fra den helt nye fabrikken i Nitra i Slovakia, der også Land Rover Discovery produseres.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.171