23948sdkhjf

EMSG: Har 70 maskiner i bestilling

De har rukket å bli 10, snart er de 15, og om noen år skal de telle 40 ansatte.

Fra dagens 10 ansatte skal Hyundai-importøren EMSG i et femårs perspektiv telle 40 ansatte i Norge.

De hårete målene er godt støttet opp av Hyundai-kontoret i Belgia som selv har sagt at de ønsker en dobling av Europa-salget innen 2023.

Skal bygge opp

Finn Thrane Johansen, daglig leder hos den fortsatt ferske Hyundai-importøren i Norge, er klar på at han må bygge opp merkevaren på nytt i Norge, men det mener han skal gå bra med tanke på at kvaliteten er like god som de andre merkene og at de har god støtte.

- Dette klarer vi takket være tett samarbeid med Hyundai og støtten derfra er alfa-omega for å lykkes, forklarer Finn Thrane Johansen.

70 i bestilling

Allerede i april hadde de 70 maskiner i bestilling fra HCEE ( Hyundai Construction Equipment Europe), og flere har allerede blitt levert på Vestlandet.

Fine lokaler

Lokalene på Berger like ved E6 deler de med blant andre Fartsskriver, og EMSG sitt areal utgjør 1300 kvadratmeter innendørs hvor verkstedet utgjør 1000. Ellers består det av butikk, utstilling, kontorer, delelager og servicedesk. Utenfor har de 2000 kvadratmeter til disposisjon.

Nye maskinserier

Under Bauma lanserte den koreanske produsenten ny HX-serie minigravere og A-serien med beltegravere, hjulgravere og hjullastere.

Maskinene kommer mot slutten av året.

Det å være fersk importør med helt nye serie maskiner å friste med kan man jo kalle god timing, og nå skal EMSG i Norge og Sverige gå sammen om flere demomaskiner av de nye seriene.

Finn Thrane nevner også at den største Hyundai-nyheten på Bauma (i tonn) HX900L, ble så godt mottatt at de solgte ut Europa-lageret. Han utelukker ikke at de vil prøve seg også på dette segmentet fremover.

Full vigør i vest

Nok en kjent Hyundai-kunde, Hovdane Maskin, kjøpte ny HL955, 15-tonns hjullaster.

Samtidig på andre siden av landet var Endre Dyngeland, distriktsjef for Vestlandet, allerede i april i full gang med 15 nylig ankomne Hyundai-maskiner og Stange Maskin som servicepartner.

En god og trofast Hyundai-kunde som er kjent med større Hyundai-maskiner er allerede på plass hos EMSG. Fosse Maskin dukket opp på Bauma og kjøpte den nye HX380-A som kommer senere i år. De kjøpte også R25, en 2,7 tonns minigraver.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Scania R770 til Nilsskog AS: - Man må ha litt å sparke fra med i bakkene
AF-Gruppen og Oslo Sporveier med nøye planlagt løfteoperasjon: Bryn bru ble løftet på plass i natt
Betonmast bygget Norges største barneskole på Fjellhamar
Urettferdig gebyr? Aksnes sier: - Du har rett til å klage innen tre uker
Ble pålagt ny døgnhvile: Sjåføren klaget og fikk 20.000 kroner i erstatning fra Statens vegvesen
Viking Transport AS er konkurs: 17 ansatte mister jobben hos stålleverandøren
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125