23948sdkhjf

EZ Street asfalt på plass i Norge

– Vi har jobbet med produktet siden våren 2018 sammen med grunnleggerne av EZ Street Asphalt i USA. EZ Street blir produsert og solgt i over 20 land rundt omkring i verden, i alle slags klima og miljøer.

Salgssjef i Conzept, Anders Jenssveen, opplyser at Conzept har kjøpt lisensen for Norge, med mulighet for levere til resten av Skandinavia, samt Finland.

– Vi har allerede fått en del kunder som har benyttet produktet, med veldig gode tilbakemeldinger. Resepten har vært under utvikling og i bruk siden 1995, så kvaliteten og bruksområdene er godt utprøvd sier Jenssveen.

Helårs mulighet

EZ Street er en polymermodifisert asfalt som innehar flere egenskaper, blant annet at den kan oppbevares og brukes kald.

– EZ Street Asfalt er miljøvennlig og gir et permanent resultat. Den gir også en helårs mulighet til å utbedre og reparere asfaltskader. Den benyttes både i regn og i kuldegrader uten ytterligere tilsetninger, og er ferdig til bruk. Asfalten kan leveres i 22 kg sekker og 1000 kg big-bag, og i løs bulk, sier Jenssveen,

Mange typer

– Det finnes mange typer kaldasfalt med ulike kvaliteter og forpakninger. Fordelen med EZ Street Asfalt er, i tillegg til egenskapene den innehar, at vi produserer den både i småforpakninger og i bulkløsmasse. Dette gir alle kommuner og entreprenørselskaper en mulighet til å rasjonalisere vedlikehold av asfalt på veger og plasser.

– Med EZ Street Asfalt kan man bringe med seg ønsket mengde asfalt fra eget lager og ferdigstille prosjektet samtidig som mannskap, maskiner og utstyr er på plassen. Enten midlertidig, eller permanent. Overskytende masse tas med tilbake til lager og kan benyttes videre ved neste anledning da den har en lagringskapasitet på 6-12 måneder, sier Jenssveen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141