23948sdkhjf

Overtar agenturet på Doosan Portable Power

Rosendal Maskin overtar de dieseldrevne mobile lavtrykkskompressorne.

Dette er snakk om dieseldrevne mobile lavtrykkskompressorer under 17 bar, mens IRM beholder de store høytrykkskompressorene til riggmarkedet, opplyser Rosendal Maskin i en pressemelding fredag kveld.

Portable generatorer og lystårn er også en del av produktporteføljen, sier daglig leder i Rosendal Maskin AS, Ole Marius Rosendal.

- For oss føles det veldig naturlig og riktig å forsterke båndene med Doosan. Vi utvider produktspekteret med flere Doosanprodukter, som vi nå kan tilby våre kunder, forklarer Rosendal.

Hovedsakelig vil det dreie seg om salg av 7 Bars kompressorer med kapasiteter på 2,0 – 7,3m3, men Ole Marius Rosendal regner også med å selge noen større 10 – 17 bars kompressorer.

Bruksområdene er for eksempel sandblåsing, sanering, blåsing av kabler, trykktesting av VA-anlegg etc.

Kompressorene er utstyrt med kjente motorer fra Kubota, Yanmar og Cummins. Flere av kompressorene kan også leveres med en integrert generator på inntil 6kVA.

-For Rosendal Maskin handler det om å kunne tilby våre eksisterende kunder enda flere produkter, i tillegg til at vi håper å kunne tiltrekke oss noen nye kunder, uttaler Ole Marius Rosendal.

Bakgrunn:

Doosan Portable Power, var tidligere kjent som Ingersoll Rand, og var en del av handelen da Doosan Infracore kjøpte Bobcat i 2008. Doosan er kanskje ikke så kjent i Norge for kompressorer, men Ingersoll Rand var tidligere en stor aktør i Norge på portable kompressorer.

Rosendal Maskin:

Rosendal Maskin er eneimportør av Doosan- og JCB anleggsmaskiner i Norge, er 48 ansatte, har 30 servicepunkter i Norge og omsatte i 2018 for 486 mill.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125