23948sdkhjf

Dette er perfekt match

Stone Power-riggene passer rett inn i AMVs �?Standardiserte skreddersøm�?.

AMV, Andersen Mek. Verksted i Flekkefjord er på offensiven for tiden.

Strategien de siste årene har vært å danne en bredere produktportefølje som passer inn under deres motto «Standarisert skreddersøm».

Inn kommer de finske boreriggene med svært konkurransedyktige egenskaper og prissetting.

Perfekt match

- Finske Stone Power er en liten og fleksibel aktør, noe som matcher oss godt, AMV hadde ikke inngått en avtale hvor vi hadde et likt produkt som våre konkurrenter for da hadde vi ikke tilført markedet noe nytt, det vi lanserer her er et helt unikt produkt som skiller seg klart ut fra det som i dag finnes på marekdet, forklarer Peder Andersen, administrerende direktør i AMV.

De hadde allerede solgt en borerigg av typen Stone Power Termite da de holdt åpen dag på hovedkontoret og verkstedet i Flekkefjord den 6. og 7. juni.

Stor interesse etter Mefa-messa

Årsaken til arrangementet var den store interessen som meldte seg, ikke minst i løpet av MEFA-messa på Forus da de for første gang viste frem den gule finske boreriggen Stone Spider som nå blir solgt som AMV by Stone Power.

Tre modeller

Med seg på demofeltet bak verkstedet hadde de tre rigger, Stone Spider (12,5 tonn), Stone Scorpion (7 tonn) og Stone Termite (5,3 tonn).

I løpet av de to dagene kom det 30 entreprenører innom for se nærmere på riggene.

Roto Drill

For å vise fleksibiliteten man får med den store rekkevidden, var Kristiansands-firmaet Roto Drill AS på plass for å kjøre maskinene. To av riggene, de to svarte, var deres egne. Roto Drill er samarbeidspartner med AMV i forbindelse med oppstart og opplæring av AMV by Stone Power-riggene.

- Dette er et ledd i å kunne tilby mer enn barre teknisk assistanse, men også kunnskap om hvordan en best mulig utynytter det konseptet som vi tilbyr via disse riggene, forklarer Peder Andersen.

Rekkevidde = Fleksibilitet

Fleksibiliteten med den store rekkevidden på den rundtomsvingende bommen gjør at man i enkelte tilfeller kan slippe å lage anleggsvei. Eller som Øystein Vatland, ingeniør og produktsjef for riggene sier det;

- Man kan bore mer og flytte mindre.

Andersen Mek. Verksted:

AMV har 160 ansatte i Flekkefjord og 225 ansatte totalt i konsern med avdelingene i Sør Amerika, Kina og Sverige. Selskapet har en omsetning på mellom 500 og 600 millioner kroner årlig.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125