23948sdkhjf

Fra å være forhandler til å bli avdeling

Nå skal det satses og antall ansatte vil på sikt øke.

Akershus Traktor AS har blitt enig med Rønning Maskinsalg AS om kjøp og overtakelse av Telemarksbedriften hjemmehørende i Neslandsvatn i Drangedal Kommune.

Rønning Maskinsalg AS, som ble etablert i 2007, har i de siste årene vært forhandler for Akershus Traktor AS, men vil fra nå av være et tilskudd til Akershus Traktor ASs 11 avdelinger.

Øker antall ansatte

Rønning Maskinsalg har i dag 10 ansatte fordelt på 8 årsverk, og med en uttalt målsetting om økt satsning på ettermarkedet, vil antall ansatte på sikt øke.

Vil nyte godt av dette

Bjørn Åge Rønning, som er daglig leder i Rønning Maskinsalg AS, er godt fornøyd med avtalen.

- Vi vil med dette nyte godt av tryggheten og ikke minst de fordelene som følger med det å tilhøre en større bedrift, som f.eks. produktportefølje og administrative systemer, sier Bjørn Åge Rønning, som fortsatt skal lede den nye avdelingen til Akershus Traktor.

– For våre kunder er jeg sikker på at dette vil gi en positiv effekt. Vi skal videreføre den gamle «Rønning-ånden» og det at vi nå kommer inn under en større organisasjon, gjør at vi kan være enda mer aktive ute i markedet.

I oppkjøpet følger også det 1000 m2 store bygget inneholdende både butikk, verksted og delelager, samt et eget lagerbygg på ca 400 m2.

Akershus Traktor kjøper lokalene som i dag huser Rønning Maskinsalg.

- Telemark er et viktig og interessant marked for oss, og vi ser frem til et enda tettere samarbeid og overtakelsen er et viktig steg i vår langsiktige plan, sier Ole Hveem, daglig leder i Akershus Traktor AS.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172