23948sdkhjf

I romjulen brenner det i tunnelen!

Norge har over 1100 tunneler, og første juledag brenner det i en av dem. Iallfall på film.

– Det har vært utrolig spennende å være med på dette store filmprosjektet. Det er et veldig proft team som står bak, og filmen forteller en fantastisk spennende historie, sier hovedrolleinnhaver Torbjørn Harr.

Spenningsdrama

– Mens jeg forberedte meg til rollen var det både tøft og lærerikt å se hvordan forskjellige redningsmannskaper jobber rundt i Norge, utfordringer de møter, og hva man burde gjøre for å være mest mulig forberedt når ulykken først inntreffer. Nå gleder jeg meg skikkelig til å vise frem det endelige resultatet, sier Harr.

«Tunnelen» byr på dramatiske, men realistiske scener med flammer, røyk og trange tunneler blir en storslagen spenningsfilm. Produsentene John Einar Hagen og Einar Loftesnes har fått med seg erfarne skuespillere på laget, og har fått eksperthjelp fra blant annet Mesta for å lage filmen så realistisk som mulig.

Innspilt i Norge

I filmen kolliderer en tankbil i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, hjelpemannskapene står fast og tankbilen begynner å brenne. Kommer hjelpen frem i tide?

– Tunnelen er et overlevelsesdrama basert på et realistisk scenario. Hele filmen er spilt inn i Norge og den hedrer på mange måter norske hverdagshelter. Filmen er intens, dramatisk, spennende og realistisk. Vi har laget en spenningsfilm som fort eskalerer til en kamp om liv og død, men som også handler om mellommenneskelige relasjoner, sier regissør Pål Øie.

I de sentrale rollene finner vi blant annet Thorbjørn Harr, Lisa Carlehed, Ylva Fuglerud, Ingvild Holthe Bygdnes, Mikkel Bratt Silset, Silje Breivik, Jan Gunnar Røise, Øystein Martinsen og Per Egil Aske.

Nordisk Film Distribusjon er en del av Egmont, og er Nordens ledende distributør av kreativt innhold innen film, musikk og spill. Nordisk Film har tidligere distribuert filmer som Kon-Tiki, Max Manus, Spionen, trilogien om Solan og Ludvig og Kongens nei.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156