23948sdkhjf

Nummer 33 i rekken

Stavdal ut når Ramirent inntar Jessheim.

– Lokalkunnskapen, den gode servicen og de flinke folka tar vi med oss videre, og så investeres det nærmere 15 millioner i nytt utstyr slik at avdelingen blir en totalleverandør til bygg- og anleggsbransjen.

Det sier regionleder i Ramirent, Geir Helland, etter at Stavdal-avdelingen i Elektrovegen 10 på Jessheim nå er ferdig omprofilert til Ramirent-kundesenter.

Ramirent Plc har kjøpt opp Stavdal AB i Norge og Sverige for 1,6 milliarder kroner.

I 2018 hadde Stavdal en omsetning på 819 millioner svenske kroner og 280 ansatte i Sverige og Norge. Ramirent-oppkjøpet førte til at Stavdal nå er det største utleieselskapet i Sverige.

I Norge har Stavdal to kundesentre, nærmere bestemt på Jessheim og på Furuset som til sammen omsatte for 50 millioner kroner i fjor.

Det �?nye�? Ramirent-senteret vil ha et dekningsområde fra Jessheim og Gardermoen oppover mot Espa og videre til Kongsvinger og inn mot Hønefoss og derfra helt ned til Oslo.

– Dette gleder jeg meg til, sier Knut Arne Engelstad som har vært daglig leder i Stavdal-avdelingen siden oppstart i februar 2015. Nå blir han Ramirents kundesenterleder.

– Tidligere var vi spesialister på lifter, men nå blir vi tilført mye nytt Ramirent-utstyr som vil gjøre oss til en totalleverandør, eller såkalt �?generalist�?, i bygg-og anleggsmarkedet.

Dessuten vil vi gjennom Ramirent-systemet være tilgjengelig over et mye større område enn tidligere og ha et omfattende apparat i ryggen her i Norge, påpeker Engelstad.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.069