23948sdkhjf

Fredheims trippel

Fredheim Maskin kan i 2019 notere seg all time high og tre nye diplomer.

Allerede i mars fikk Fredheim Maskin utdelt diplomet for «Årets forhandler 2018» av Keestrack. Nå mot slutten av året må daglig leder Per Fredheim rydde plass på veggen til tre diplomer de absolutt skal være stolte over.

�?Gaselle�? fra dagens næringsliv – mer enn dobling av omsetning siste 4år
�?Best Performing Distributor�? Sandvik Mobiles utdelt 27 nov i år
“Dealer of the year�? med Keestrack for 2018 utdelt mars år 2019

All time high

Basert på regnskapet 2018, har Fredheim nå fått tittelen Gaselle 2019 av Dagens Næringsliv. Og det er ikke første gangen de har fått denne tittelen.

- Dette er tredje gangen vi er Gaselle-bedrift, men vi må jo jobbe hardere for å doble nå enn tidligere, kommenterer Per Fredheim.

Vilkårene for kåringen er positiv vekst og resultat siste fire år og doblet omsetning siste fire år.

- Får vår del har vi økt fra 200 millioner kroner til 415 millioner kroner i denne fire års perioden og oppnådd AAA-rating for soliditet, forklarer Fredheim.

Vår omsetning 2018 var 415 mill og 2019 blir også ett nytt år med all time high, legger Fredheim til. Fredheim Maskin AS er i disse dager 15 år og det har vært stor utvikling og sterk vekst i løpet av disse årene.

Diplom fra Sandvik Mobiles

Nå i november fikk Spydeberg-bedriften også pris for best ytende distributør fra produsenten Sandvik Mobiles.

- Man blir litt ydmyk når lille vi fra lille Norge får slik pris når man tenker på at Sandvik selger world wide.

Hos Fredheim maskin settes det meget stor pris utmerkelsen fra Sandvik. Teamet har jobbet hardt for å bygge opp alle ledd som delelager, service, support, maskinutleie og ikke minst maskinsalg.

- Alle disse leddene er for oss like viktige. Det ligger mye hardt arbeid bak og store investeringer i vår satsning på Sandvik.

Prisen fra Sandvik Mobiles er basert på helheten, supporten, delelager og å ha maskiner på lager forklarer han videre. Og det er de samme tingene bedriften har jobbet hardt og store investeringer for å bygge opp. Om å ha både Keestrack og Sandvik Mobiles i samme hus har ikke bydd på problemer og Fredheim ser at de utfyller hverandre.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.158