23948sdkhjf

Storkontrakt i Møre og Romsdal til NCC

NCC Industry har signert kontrakt med Skanska om asfaltering på Fv. 659 Nordøyvegen i Møre og Romsdal. Oppstart for NCCs del av prosjektet er sensommeren 2020 og arbeidet skal ferdigstilles våren 2022.

– Selv om det er litt langt fram i tid, er det et viktig prosjekt for oss. Jeg må berømme anbudsteamet i NCC. Det har vært et omfattende prosjekt å regne på, så det er veldig positivt at vi fikk dette i havn før jul, sier Joar Caspersen, adm. direktør i NCC Industry.

90.000 tonn asfalt

Prosjektet er for NCC tredelt, der første fase er materialer til damkjerner, andre fase er fuktisolering av bruer og tredje fase er asfaltering på veg, bruer og tunneler. Til sammen skal det legges 90.000 tonn asfalt.

– Dette er et svært spennende og stort infrastrukturprosjekt og vi er fornøyd med å kunne bidra på dette. Vi er alle involverte spente på å komme i gang, sier prosjektleder Jøl Arne Suggelia i NCC Industry.

Fv. 659 Nordøyveien vil knytte Nordøyane til fastlandet via sjøfyllinger, undersjøiske tunneler og bruer. Det skal til sammen bygges 13 kilometer undersjøisk tunell, fordelt på tre tuneller. I tillegg kommer åtte kilometer veg i dagen, hvorav tre bruer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14