23948sdkhjf

Ansatte "asbestguru"

NSS styrker seg innen asbestarbeider for fremtiden.

Norsk Sanerings Service (NSS) som startet opp i 2012 med en ambisjon om å bli den største entreprenøren innen miljøsanering og rivning av bygg og konstruksjoner i Norge og ser nå at behovet for faglig kompetanse om asbest øker i Norge og har i dag (07.januar) styrket sin bedrift ytterligere med ansettelsen av Tom Eriksen.

Asbestguru

Han er omtalt som en «guru» innen Asbest og annet rivnings avfall. Tom sine hovedoppgaver i NSS vil være å ivareta alle krav og retningslinjer innen håndtering av asbest i NSS, gjøre asbestkartlegginger for eksterne kunder og lede utførelser av større asbest oppdrag over hele landet.

Tom Eriksen har siden 1987 jobbet med asbesthåndtering og HMS relatert arbeid knyttet til dette. Han har i disse årene drevet med håndtering av asbest og annet helse miljøfarlig avfall. Videre har han gjennomført opplæring/kursvirksomhet og rådgivning innen privat og offentlig sektor.

Han har hatt oppdrag med både kursing og konsulentvirksomhet over hele verden, blant annet Kongo, Malta, Frankrike og England.

Hovedmarkedet er likevel i Norge. Han har også et stort nettverk i Norge og i internasjonale miljøer.

Asbest forum Norge

Han har sin opplæring fra HSE (Health and Safety i England) hvor han hadde sin første opplæring i 1988. Videre tok Tom initiativ til å etablere Asbest forum i Norge. Han er PT leder for dette forumet som skal være rådgiver for alle bransjer og organisasjoner.

Fem avdelinger

Tom Eriksen vil inngå som en ressurs for alle NSS sine 5 avdelinger (Porsgrunn, Bergen, Trondheim, Mosjøen og Tromsø) i Norge og som har hovedkontor i Oslo.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.144