23948sdkhjf

Laksforsmo til Vegvesenet

Bjørn Laksforsmo er ansatt som direktør for Drift og vedlikehold i Statens vegvesen. Stillingen er nyopprettet for den nye landsdekkende divisjonen.

45-åringen fra Tromsø skal lede den nye divisjonen som har ansvaret for drift og vedlikehold av riksveiene og utbyggingsprosjekter opp til 200 millioner kroner.

Divisjonen har om lag 900 ansatte og har sitt divisjonskontor i Tromsø. Direktøren rapporterer til vegdirektøren og er en del av ledelsen i Statens vegvesen.

Omstillingstrøbbel

Laksforsmo kommer til Vegvesenet fra egen konsulentvirksomhet, men har tidligere hatt lederstillinger i Troms kraft og Torghatten.

– Vi har vært heldig med å kunne velge av mange gode søkere både fra egen organisasjon og eksternt. Bjørn har godt dokumenterte lederegenskaper og svært relevant erfaring for oss i en krevende omstillingstid. Evnen til å se helhet og skape resultater for framtiden blir viktig for den nyetablerte landsdekkende divisjonen med hovedkontor i Tromsø, sier vegdirektør Ingrid Dahl Hovland i en pressemelding.

Bjørn Laksforsmo tiltrer stillingen 19. mars.

Statens vegvesen omorganiserte sin virksomhet fra nyttår. Da ble fem tidligere regioner omdannet til seks divisjoner i tillegg til Vegdirektoratet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.142