23948sdkhjf

Blir seniorrådgiver på klima og kundeløsninger

Nasta øker innsatsen mot utvikling av utslippsfrie maskiner - oppretter egen stilling.

Nasta har den siste tiden utviklet flere konsepter for utslippsfrie maskiner. Interessen har vist seg å være stor, og tiden er nå inne til å bringe maskiner ut til det norske markedet, forteller Nasta i en pressemelding onsdag kveld.

Imidlertid er det ikke alltid like enkelt for oppdragsgivere og utførende entreprenører å finne informasjon om de alternative løsninger som finnes, og hvilke muligheter, teknisk og økonomisk, en bør vurdere.

Kompetanse og planlegging

Det å eie og drifte en elektrisk maskin vs. dieseldrevet maskin kan oppleves forskjellig og kan kreve spesiell kompetanse og kanskje litt mer planlegging i forkant av oppdragene.

Nasta har opprettet stillingen «Seniorrådgiver klima- og kundeløsninger» og kan meddele at nåværende maskinselger i Østfold, Sjur Wethal Helljesen, har takket ja til utfordringen.

Skal være brobygger

Sjur vil fungere som brobygger mellom premissgiver (f.eks. byggherre eller lovgiver), utførende entreprenør og Nastas salgs- og ettermarkedsavdeling. Han vil videre være ansvarlig for kompetansebygging og gi salgsstøtte ved spørsmål om utslippsfrie maskiner. Sjur har vært ansatt hos Nasta siden 2008 og uttaler selv at «Jeg er stolt og ydmyk over å ha fått denne muligheten. Nasta tenker bærekraft, noe jeg mener vil være avgjørende for en leverandør i vår bransje de neste 10 årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven!»

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141