23948sdkhjf

X Edition i salg nå

�?X-pakka�? består av stort sett det samme som før og man antar at salget av X Edition vil utgjøre 50 prosent.

Utstyret på X Edition består blant annet av frontbøyle med LED bar ekstralys, knastedekk, plansprøyter bedliner og tilhengerfeste. Spesialutstyret som utgjør X Edition har en verdi på kr 100.000. Pickupen er tilgjengelig for bestilling hos forhandler nå, forteller MMC Norge i en pressemelding.

Også den forrige utgaven av L200 ble solgt som X Edition. Utstyrspakken falt da tydelig i smak hos norske pickup-kunder.

Halvparten av salget

Produktsjef Vegard Werner i MMC Norge AS har tidligere fortalt til Anleggsmagasinet at han regner med at salget av X Edition vil utgjøre 50 prosent.

Av utstyr som importøren ellers vil trekke frem på nye L200 er skinntrukket ratt med varme som både kan høyde- og lengdejusteres, 360-graders kameramonitor, blindsonevarsler, frontkollisjonsvarsler med bremseassistanse og varsling om kryssende trafikk bak og sidene, knekollisjonspute for fører i tillegg de de seks «vanlige» kollisjonsputene, Bi-LED kjøre-/ hovedlys, Apple CarPlay og Android Auto, åpen og låsbar senterdifferensial og låsbar bakre differensial.

X Edition:

265/65 R 18 Cooper AT3 knastedekk
MAK Safari Matt ET38 18" lettmetallfelger
Antec frontbøyle 70 mm med lyktefeste
Lazer Triple-R 1250 LED bar ekstralys (12.300 lumen og lysstråle på 1035 meter)
Panserbeskytter
Vindavvisere
Tilhengerfeste 13 pin
Baklukedemper
Vortec plansprøytet bedliner
Vortec stigtrinnlokk
Omfattende foliering av alle sølv/forkrommede detaljer utvendig
X Edition dekaler

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047